Helpt u ons met ‘een Tikkie meer’ gewicht bij de geboorte?

Help ons mee en geef een Tikkie meer!

€ 4,00

 € 9,00

 Bepaal je eigen bedrag

 

Wij danken jou alvast voor je ‘Tikkie meer’.

We vinden het super als je je Tikkie ook nog door wilt geven voor nog een ‘Tikkie meer’. Bekijk je deze pagina op je mobiel, dan staat hieronder een WhatsApp knop waarmee je het kunt doorsturen aan je vrienden, familie en andere naasten waarvan je denkt dat ze dit mooie doel ook graag willen steunen.
Ieder jaar worden ongeveer 170.000 baby’s geboren. Ruim 17.500 daarvan hebben geen gezonde start (bijna 50 per dag) en in ongeveer 1.300 gevallen blijft het helemaal stil. Dat zijn er veel teveel en daar kunnen we met z’n allen iets aan doen!

Jouw bijdrage helpt!

De allerkleinste baby’tjes worden op de afdeling Neonatologie met veel liefde verzorgd. Vaak is hun start verre van makkelijk. 1 of 2 weken langer in de buik, betekent 1 of 2 ons meer geboortegewicht. Dit ‘tikkie meer’ biedt hen een grotere kans op een gezonde toekomst. En dat is zo belangrijk!

De ambitie van Fonds Gezond Geboren is om het aantal baby’s dat niet gezond wordt geboren in 2030 met 30% te verlagen. Daar is veel geld en onderzoek voor nodig! Onder leiding van professor Manon Benders, afdelingshoofd Neonatologie van het UMC Utrecht,  werken wij daarom met een groep wetenschappers aan een wetenschappelijke agenda voor de komende jaren. Zodat we veel onderzoek kunnen doen en ervoor zorgen dat we de ambitie omzetten in resultaat.

Natuurlijk vinden we het ook fijn als je onze vaste donateur wilt worden. Zie daarvoor onze donatiepagina. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt.