9/9 Dag van de Geboorte

De geboorte van een gezond kindje is het mooiste wat er is. Helaas is dat niet altijd het geval. Op de Nationale Dag van de Geboorte op 9 september komt Fonds Gezond Geboren ieder jaar in actie om ervoor te zorgen dat er meer baby’s gezond ter wereld komen.

Ga jij bevallen? Of ben je net bevallen? Gefeliciteerd!

Een gezond geboren baby is niet vanzelfsprekend. Van de ongeveer 170.000 baby’s die ieder jaar geboren worden, heeft ongeveer 10% geen goede start. Daarom is het Fonds Gezond Geboren zo belangrijk. Wij financieren onderzoek naar vroeggeboorte en geboorteafwijkingen en kunnen niet zonder jouw hulp.

Op 9 september vieren we de geboorte van jouw baby tijdens de Nationale Dag van de Geboorte

Om de Dag van de Geboorte 2017 te vieren nodigen wij alle moeders, die bevallen (zijn) tussen 9 en 16 september, uit om hun geboortekaartje naar ons te mailen. Je ontvangt dan van ons een gratis doosje macarons van de Cupcake Boutique uit Amsterdam en je maakt tevens kans op een van de drie startpakketten van Difrax.

Hoe doe je mee?

1. Beval tussen 9 en 16 september 2017
2. Stuur je geboortekaartje via onderstaande button naar ons op vóór 25 september 2017

Voor 30 september heb je de gratis macarons ontvangen en weet je of je een van de 3 winnaars van het startpakket van Difrax bent. Voor de macarons geldt wel op=op, dus wacht niet te lang met je geboortekaartje.

Ben je niet (in die periode) bevallen, maar gun je elk nieuw leven ook een goede start? Steun ons dan en help ons in onze ambitie om het aantal niet gezond geboren baby’s in 2030 met 30% terug te brengen naar minder dan 10.000.