Vacature

 

Directeur Fonds Gezond Geboren (pro bono),
word jij onze vaste basis en bouwer?

Introductie

Fonds Gezond Geboren is in 2014 opgericht vanuit de visie dat we de gezondheid van moeder en kind willen bevorderen door het terugdringen van aandoeningen, ziekte en sterfte vóór, tijdens en vlak na de geboorte. Dagelijks worden 500 baby’s geboren, bijna 10% daarvan heeft helaas geen goede start door vroeggeboorte, groeivertraging, aangeboren afwijkingen. Dagelijks sterven als gevolg hiervan zelfs 3 tot 4 baby’s. Door middel van onderzoek en begeleiding kan en moet dit beter, is de leidende gedachte van het fonds.

Ambitie

In 2016 en de eerste helft van 2017 is hard gewerkt aan de strategische koers en focus van het fonds. Zo is er een splitsing aangebracht tussen fondsenwerving en de wetenschappelijke agenda waarvoor het fonds een boegbeeld heeft aangetrokken. Nu is echter de fase aangebroken dat we een directeur nodig hebben om ons communicatie-en marketingplan mee te gaan realiseren. Je wordt daarbij ondersteund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar een directeur die het fonds verder professionaliseert en met ons de ambitie gestalte geeft.

Profiel

Naar wie zijn wij op zoek? Jij….

  • hebt affiniteit met ons goede doel en ambitie
  • bent ondernemend en bereid om op pro bono basis ’n start te maken. Afhankelijk van je succes wordt een beloningsstructuur afgesproken
  • bent een zelfstarter, handson en organiseert graag
  • hebt ervaring met het werven van donateurs
  • weet subsidies te werven en business partnerships op te zetten
  • hebt ervaring met het bouwen van een team, organisatie of product
  • bent gewend om te werken met vrijwilligers en met stakeholders en weet hoe met hun (verschillende) belangen om te gaan
  • hebt ook kennis van (online) marketing en communicatie en alles wat daarbij komt kijken
  • vindt het leuk om 24 uur per week, voorlopig vanuit je eigen kantoor of huis, te werken

Je werkt nauw samen met het bestuur en de vrijwilligers van het Fonds Gezond Geboren, waarbinnen verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het verder opzetten en laten groeien van het fonds.

Het fonds vergoedt de reiskosten en maakt graag nadere afspraken over de beloningsstructuur bij bewezen succes.

Solliciteren

Herken je je in dit profiel? Dan willen we je erg graag leren kennen. Je kunt je sollicitatie sturen naar secretariaat@fondsgezondgeboren.nl. Mocht je nog vragen hebben over de vacature dan kun je terecht bij Marit Merkus, bestuurslid marketing & communicatie (tel. 06-22972047)) of bij Patrick Mol, vice voorzitter (tel. 06-53564230)

Acquisitie o.b.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld, en er zal niet op worden gereageerd